wie wij zijn


20160319-IMG 2171 (1)Ine Blom kreeg haar eerste muzieklessen op  achtjarige leeftijd. 

In 1978 studeerde ze af aan de Pedagogische Academie. Een van haar specialisatievakken was natuurlijk muziek. Kees Glaubitz was haar grote inspirator. Hij bracht haar de liefde voor het vak muziek bij. Bij hem volgde ze een Gehrels-opleiding wat een verdere verdieping gaf. 

Daarna studeerde ze Schoolmuziek aan het Rotterdams Conservatorium en aan de Schumann Academie. In 1998 is ze afgestudeerd en haalde ze haar eerstegraads lesbevoegdheid.

Bij de SNK volgde ze een opleiding tot koordirigent. Ze is inmiddels alweer jarenlang dirigent van verschillende koren.

Bij Maria Croese, Ellen Buijser en Ellen van der Ham volgde ze zanglessen. Ze heeft in diverse koren gezongen en op het moment zingt ze bij kamerkoor Collegium Altena.

Blokfluit studeerde ze bij Heiko ter Schegget en Sigrun Lefringhausen.

René Meeuws was haar draailierleraar.

Sinds kort volgt ze hoboles bij Victor Kruis.

Portret FH


Floris Hovers leerde viool spelen bij Carlo Nabbe aan de toenmalige muziekschool Albert Smeijers in Raamsdonk. Hij speelde in diverse jeugdensembles in Breda.

Binnen de muziekschool kwam hij ook in aanraking met koorzang en maakte hij lange tijd deel uit van het jeugd- en mannenkoor St. Bavo o.l.v. Harry Muskens en Oratoriumkoor Cantate Corde en jongerenkoor YRDV uit Raamsdonksveer.

Hij volgde enkele cursussen (kinder)koordirectie aan het CVA te Tilburg en is sinds 2001 dirigent van R.K. kinderkoor Tinter in Raamsdonksveer. Met deze groep kinderen zingt hij wekelijks zowel kerkelijke als wereldlijke liederen.

Daarnaast doet hij graag mee aan diverse muzikale projecten die op zijn pad komen van klassiek tot volksmuziek. Zo was hij betrokken bij het Zydeco en Cajun festival in Raamsdonksveer, begeleidde hij diverse koren, van het Schipperskoor Raamsdonksveer tot Capella Catharina in Oosterhout.

Sinds 2014 maakt hij deel uit van Drieërlei.


20160319-IMG 2182

Bert Verschoor kreeg zijn eerste saxofoonlessen bij Anders Fanfare Corps van Piet de Cloe.

Verder is hij op muzikaal gebied autodidact. Hij bespeelt diverse soorten blokfluit, doedelzak, schalmei. Op het moment volgt hij fagotlessen bij Floor van Duijsen.

Bovendien is hij een verdienstelijk zanger. Als tenor/bariton heeft hij in verschillende koren, zoals de Laurenscantorij en kamerkoor Gloriant, beiden uit Rotterdam gezongen. Hij volgt zanglessen en zingt hij bij kamerkoor Collegium Altena.